Stichting

Stichting Beheer Watertoren Aalsmeer

Watertoren Aalsmeer wordt beheerd door de Stichting Beheer Watertoren Aalsmeer. De stichting bestaat louter uit onbezoldigde vrijwilligers, hetgeen de exploitatie van de watertoren een stuk gemakkelijker maakt.

De doelstelling is het beheren van de Watertoren in de breedste zin van het woord: organiseren en laten organiseren van alle soorten van activiteiten, regelen van regelmatige openingstijden voor alle belangstellenden, mede invulling verzorgen van cultuurprojecten voor primair onderwijs en voortgezet onderwijs, verzorgen invulling trouwlocatie etc. Tevens verzorgt de Stichting de schoonmaak en klein onderhoud binnen de watertoren.

Het bestuur

Voorzitter: Dick de Kuijer (06-53928054)
Penningmeester: Gert-Jan Smith
Secretaris: Alma de Jong
Leden: Ria Bouwman en Herman Scholten

Bestuur en vrijwilligers

De bestuursleden – te samen met de vrijwilligers Karin Bouwman, Jan Brouwer, Wim Been, Ageeth de Kuijer, Paula Blokhuis, Peter van der Zande en Marja de Kuijer – zorgen ervoor dat er in en om de watertoren activiteiten worden georganiseerd. Hierdoor kunnen zoveel mogelijk mensen kennis maken met de watertoren – op wat voor manier dan ook. Wil jij ook iets betekenen voor de Watertoren Aalsmeer neem dan contact op.

Bestuursleden en vrijwilligers verlenen hun werkzaamheden onbezoldigd.

Watertoren Aalsmeer - Bestuur en vrijwilligers van Stichting Beheer Watertoren Aalsmeer

Informatie met betrekking tot de stichting en ANBI-status

Standaardformulier publicatieplicht ANBI Algemeen: zie hier

De stichting staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 55057799.

Het fiscale nummer is 851549421.

In geval van opheffing zal het vermogen, dat overblijft worden besteed aan een ANBI met een soortgelijk doel.

 

Word ook donateur van Stichting Beheer Watertoren Aalsmeer

Steun de Watertoren van Aalsmeer

Je kan Stichting Beheer Watertoren Aalsmeer meer ondersteunen door donateur van de stichting te worden. Dat kan voor een jaarlijks bedrag van € 15,00. Maak je gift/donatie over op: Rabobank: NL13 RABO 0349 9736 87.

Als donateur ontvang je: 2x gratis toegang voor 2 personen.

Met jouw donatie

  • Kan jij 2x gratis de Watertoren Aalsmeer bezoeken met 2 personen, meld dan dat je donateur bent.
  • Help je de Stichting Beheer Watertoren Aalsmeer de kosten zo laag mogelijk te houden, waardoor entreegelden, verhuur, tentoonstellingen, schoolactiviteiten en wat al niet meer, voor een zo laag mogelijk bedrag kunnen worden georganiseerd.
  • Hierdoor kan iedereen kennis maken met ons rijksmonument.
  • Door het organiseren van alle activiteiten is er ook een betere waarborg dat de watertoren een blijvend monument zal zijn voor de gemeente Aalsmeer.